Nascholing/ specials

Technieken voor diverse babykwaaltjes 

Vind je het leuk om ouders en baby’s te ondersteunen bij diverse babykwaaltjes? Je leert welke bijdrage je hierbij kunt leveren en welke specifieke massagetechnieken je kunt toepassen, speciaal gericht op de probleemgebieden van het babylichaam.
Lees meer…

 

 

Technieken om in te kunnen spelen op de persoonlijke behoefte van ouder en baby.

Geen enkele baby is hetzelfde en daarom is deze module zo waardevol. Je leert technieken uit diverse stromingen. Op deze manier kun je namelijk goed inspelen op persoonlijke behoeften van de ouder en baby. Voor met name onrustige en gevoelige baby’s en baby’s met een korte aandachtsspanne, is namelijk vaak een andere specifieke massage aanpak gewenst. Zo leer je bijvoorbeeld technieken die nog meer veiligheid, stevigheid en begrenzing bieden aan de baby. Lees meer…

 

 

Sleep well massage

Slapen en vooral het niet-slapen van de baby is een onderwerp dat veel jonge ouders bezighoudt. In deze module leer je een korte massage die ervoor zorgt dat de baby sneller in slaap valt en langer en dieper zal slapen.

Naast de effectieve massagetechnieken en theoretische informatie, gaat deze module ook in op de bijbehorende adviezen die je kunt geven aan de ouders.

Lees meer…