Inloggen online leeromgeving

Je krijgt maarliefst twee jaar toegang tot de online leeromgeving (voorheen studentenportaal)!

Het studentenportaal is in maart 2017 vervangen voor de online leeromgeving.  Het studentenportaal is met ingang van maart 2018 volledig komen te vervallen. Het systeem en informatie was verouderd.  Het was ook te tijdrovend voor mij om naast de online leeromgeving ook het studentenportaal up tot date te houden.  

Op de nieuwe online leeromgeving staan veel meer instructievideo’s van alle technieken dan op het studentenportaal. Nieuw is ook de videolessen. Op de online leeromgeving wordt je ook op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Ik wil graag toegang tot de online leeromgeving kan dan?

Vanaf April 2017 zit 2 jaar toegang tot de online leeromgeving inbegrepen in de prijs.

Ik heb voor april 2017 de opleiding docent babymassage bij jou gevold en ik wil graag toegang tot de online leeromgeving kan dan?

Ja, dat kan.

Wat is mijn investering voor de online leeromgeving?

Dit hangt af van welk jaar je de opleiding bij mij gevolgd hebt. Het verschil in prijs heeft te maken met de prijs die je destijds voor de opleiding hebt betaald en de inhoud van de opleiding.

2013 197,00 euro
2014 197,00 euro
2015 179,00 euro
2016 159,00 euro

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt maar liefst twee jaar toegang tot de online leeromgeving (e-books levenslang omdat je die kunt downloaden) en je profiteert hierdoor mee indien er toevoegingen of wijzigingen zijn.

Staat er nieuwe informatie op de online leeromgeving die niet op het studentenportaal of in mijn studiemap staan?

Wat nieuw is, is de duidelijke instructievideo’s van de darmkrampje, voorkeurshouding, overstrekken en verkoudheid. Ook staan er wat andere observatiefilmpjes op en een aantal videolessen.
Nieuw is ook de  instructievideo’s van de polariteitsmassage, commode massage en het holistisch pulsen.
Mijn streven is ook gastdocenten uit te nodigen op mijn online leeromgeving. Zodat zij jou via een video waardvolle kennis kunnen verstrekken over hun vakgebied. Die uiteraard gerelateerd is aan babymassage.
De informatie van de studiemap komt overeen met de informatie van de e-books

Waarom zijn er kosten verbonden aan de online leeromgeving?

Ik wil jullie via deze weg op de hoogte gaan houden van alle nieuwe ontwikkelen. Daarnaast heb ik een half jaar bijna fulltime gewerkt aan de leeromgeving en was het programma een behoorlijke financiële investering.

Ik heb de opleiding tot docent babymassage elders gevolg. Kan ik toegang krijgen tot de online leeromgeving?

Dat kan alleen als je één of meerdere losse modules volgt. Je krijgt dan toegang tot die desbetreffende module. Klik hier voor meer informatie over het volgen van de losse modules.

Hoe kan ik mijn aanmelden voor de online leeromgeving?

Door mij een e-mail te sturen: miranda@opleiding-babymassage.nl Daarna ontvangt je een registratie- en betaallink.

.

.