Ariëtte Hoogerdijk
”Fijne opleiding gevolgd bij Babymassage Nederland. Ik wilde mijn bedrijf uitbreiden met een cursus babymassage en deze opleiding paste precies in mijn eisen. Ik wilde een cursus aanbieden die verder gaat dan alleen de Shantala en dat heb ik hier gevonden. De combinatie van thuis studeren en de praktijkdagen was heel fijn. Thuis kon ik me voorbereiden en alles alvast doornemen en op de praktijkdagen pikte daarom de informatie snel op.
Bedankt Miranda voor de fijne opleiding. ”

Marike den Braber (HBO verpleegkunde 2e graads): Opleiding Docent Babymassage & Baby-yoga
“Ik heb de opleiding als erg prettig en leerzaam ervaren. Het is leuk dat de opleiding niet alleen gericht is op massagetechnieken, maar dat de lesstof ook op andere gebieden dieper op de materie ingaat, waardoor de cursus op een leuke en goede manier divers is. Bovendien is het een goede aanvulling op de praktijk.
Door jouw enthousiasme en rust die je uitstraalt, waren de praktijkdagen erg prettig en vertrouwd. Alle (extra) informatie die je tijdens de cursus, maar ook bij de opdrachten hebt toegevoegd zijn voor mij ook erg leerzaam geweest. Hierdoor heb ik steeds meer ideeën gekregen om straks invulling te geven aan mijn praktijkje. Bedankt!

Kortom, ik zou nu even niet kunnen bedenken wat ik gemist heb of wat anders zou kunnen.”

Monique Schager (yoga docent): Opleiding Docent Baby-massage expert
Ik ben heel positief over jouw opleiding. De online leeromgeving en de praktijkdagen is een mooie combinatie. De praktijkdagen waren leerzame en nuttig waardoor ik weer veel gemakkelijker door de stof heen kon gaan. In de e-books staan interessante onderwerpen. Ik heb er veel van geleerd maar ook van genoten!

Je bent een fijne docent! Heel kundig en gedreven. Je weet het goed over te brengen en  staat ook open voor de kennis van je cursisten. Wat ik ook prettig vind is dat je zo toegankelijk bent voor hulp of het beantwoorden van vragen.

Je hebt een mooie opleiding neergezet met genoeg bagage om, als docent, een mooie cursus babymassage te kunnen neerzetten. Dank je wel!

Rianne de Witte-Bezemer (massage praktijk, kinderopvang en jeugdhulpverlening): Opleiding Docent Babymassage & Baby-yoga 
“Ik heb met plezier de opleiding bij jou gedaan, mijn onderbuik gevoel klopte helemaal wat dat betreft! Je hebt een prachtige en overzichtelijke e-books met zeer veel informatie, heel allround op deze manier. Ook vind ik dat je altijd snel reageert op mailtjes en mijn ingestuurde opdrachten. Ik zal het iedereen aanraden die op zoek is naar een goede opleiding om deze bij jou te volgen!”

Cathelijne de Bruijn (HBO-V  en kraamspecialisatie in het ziekenhuis en invalskracht  consultatiebureau): Opleiding Docent Babymassage & Baby-yoga
“Ik vond de opleiding heel overzichtelijk en erg leuk om te doen. Voor mij was het heel fijn dat ik een groot gedeelte thuis kon doen in de tijd dat de kinderen naar school waren. De individuele lessen vond ik fijn omdat er alle tijd was om op mijn vragen in te gaan en om te zien of ik het geleerde goed begrepen had in relatie tot de praktijk.
Een verbetering voor mij zou zijn; een echte les baby-yoga op de online leeromgeving. Het is denk ik heel waardevol om te kunnen zien hoe het er in zo’n les aan toe gaat. Daarnaast waren er een paar meerkeuze vragen (observatieopdrachten), niet helemaal duidelijk en niet zo goed te zien op de video.”

Reactie docent: de meerkeuze vragen die verwarring opriepen zijn inmiddels aangepast.

Jacqueline Vermeij (Yoga docent en zwangerschapsyoga):Opleiding Docent Babymassage & Baby-yoga
“Alvast heel erg bedankt voor de mooie opleiding die ik bij je heb mogen volgen. Hij is zo compleet met al die informatie in de prachtige e-books en op de online leeromgeving. Ik maak er heel regelmatig gebruik van voor vragen die ik krijg bij de zwangerschapsyoga over wat ze na de bevalling allemaal te wachten staat. Ik raad je opleiding regelmatig aan bij collega zwangerschapsyoga-docenten want ook al gaan ze geen massagecursus geven, de informatie heeft zoveel toegevoegde waarde voor de zwangerschapsyoga-docent.”

Nancy Seerden (Praktijk voor Ontspanningsmassage & Dorn-therapie): nascholing aanvullende babymassage technieken & Baby-yoga

“Het was een zeer leerzame en mooie aanvulling op de shantala babymassage. Goede sfeer, genoeg ruimte om vragen te stellen maar ook om eigen ideeën/ervaringen in te brengen. Erg gezellig en goed verzorgd en weer heel veel bij geleerd!!! Dankjewel Miranda, goed gedaan. Groetjes Nancy Seerden”

Monique Versteeg (haar zoon is haar inspiratie en drijfveer geweest): Opleiding Docent Babymassage en Baby-yoga
“Ik vond de docentopleiding zeer uitgebreid en compleet. Ik vond de manier waarop je lesgaf ook prettig. Niet te langdradig. Daar hou ik persoonlijk wel van. De opleiding is uitgebreid genoeg om me het vertrouwen te geven dat ik een goede basis heb om goede cursussen in elkaar te draaien. Ik vond het ook leuk om praktijkervaringen van de mensen die voor de nascholing kwamen te horen. Dus dat vond ik een enorme plus. Bedankt voor je enthousiasme. Monique Versteeg”

Sylvie Dutoit (Moeder): opleiding docent babymassage
“Ik vond de opleiding zeer leuk en super interessant. Het was zeer uitgebreid en daarom ben ik ook blij dat ik niet enkel zo’n shantala massage cursus ben gaan volgen. Je geeft op een zeer aangename manier les en men voelt zich dan ook echt thuis bij je. Verder heb ik er niets op aan te merken over dingen die je zou moeten verbeteren. Ik vond het super!!”

I.C.(zwangerschapsyoga): nascholing opfriscurcus Docent Babymassage
Heel erg prettig om de technieken nog weer eens door te nemen + alle extra’s erbij. Darmtechnieken en het afstrijken t/m voeten en handen. Ook de kleine zelfmassages ga ik in de les opnieuw brengen zodat de ouder kan voelen wat het masseren doet. Wat ik wel jammer vond is dat we in de ochtend wat uitliepen met de voorstelronde waardoor we op het einde van de dag eigenlijk net een half uurtje te kort hadden. Desalniettemin heb ik er erg van genoten en de tips neem ik mee. Ik  wil  heel graag de andere nascholing  volgen dus als je in het voorjaar weer data hebt, hou ik me aanbevolen. Zelf gemasseerd worden is heerlijk! Bedankt.”

(Reactie docent: Het bespreken van dingen waar de groep tegen aanloopt en de behoefte om te discussiëren over bepaalde onderwerpen zullen voortaan niet meer plaats vinden tijdens het kennismakingsgesprek maar aan het einde van de dag.)

Brendy Mooi (kindermeditatie en kinderyoga): Opleiding Docent Babymassage 
“Ik heb de opleiding als ontzettend leerzaam en verrijkend ervaren. Ik ben bij jou terecht gekomen omdat je jezelf onderscheidt van de ‘andere’ doordat je op je site al aangeeft dat je ook andere technieken behandelt en aanleert. En dit maak je in je opleiding ook zeker waar! Theorie eromheen is ook lekker divers en uitgebreid. De e-books vind ik erg duidelijk en overzichtelijk en gaat zeker nog vaak doorgebladerd worden. Fijn dat er een goeie balans zit tussen theorie en praktisch bezig zijn en het zelf ervaren. Kortom ik zou de opleiding zo weer bij je doen.”

Olga.N. (fysiotherapeut): nascholing aanvullende babymassage technieken
“Je zit er heerlijk in, er zijn nog veel ideeën uit te werken. Mooie ruimte, rustig, fijn. Je hebt het mooi gebracht, veel ervaring, warmte.”

Susan ’t Hoen (onderwijzeres en coaching): Opleiding Docent Babymassage
“Ik vond dat je erg goed les hebt gegeven. Het was heel duidelijk allemaal. De e-books zijn overzichtelijk en bevatte veel informatie. Je weet er zelf ook veel vanaf. Wat ik fijn vond, waren alle opdrachten. Video’s bekijken, vragen beantwoorden en stukken tekst lezen kriskras door de e-books heen. Daardoor had ik voor ik het wist het hele e-book gehad.
De lessen vond ik heel goed en leerzaam, ik heb met veel plezier de opleiding bij je gevolgd! Hartstikke bedankt voor alles!”

Cursist: nascholing opfriscurcus Docent Babymassage
“Een prettige training ter nacholing. Goede aanvulling op wat ik al weet, ik kon al mijn vragen goed kwijt. Ik ben me er nog bewuster van geworden wat echte aandacht doet, stil zijn en echt richten op wat je voelt, doet bij het babietje. Dus ik zal daar in mijn lessen veel meer aandacht aangeven. Het is zo ie zo goed voor moeder/mens om in het nu te zijn. 100% aandacht geven aan het moment. Je geeft waardevolle input! Veel verschillende technieken geleerd. Prima! Succes verder.”

Jolanda Braam (massage praktijk): nascholing aanvullende babymassage technieken
“Ik heb echt genoten vandaag, nog energie over! (of juist gekregen?) Binnenkort ga ik de massage bij mijn dochters uitproberen, dat gaat vast lukken! Alle lof voor de manier waarop je deze cursus geeft!”

Mariëlle Schipperen (studie gezondheidswetenschappen): nascholing aanvullende babymassage technieken
“Leerzame cursus met echte aanvullende technieken voor de Shantala massage. Bedankt. Mariëlle”

Emely Rimmelzwaan: Opleiding Docent Babymassage 
“Ik heb de opleiding als ontzettend leerzaam ervaren. Via de zoekmachines op internet ben ik bij jou terecht gekomen. Ik heb voor de opleiding bij Babymassage Nederland gekozen om je jezelf onderscheid van anderen, voornamelijk omdat je andere technieken behandelt en aanleert. Dit komt ook in je opleiding duidelijk naar voren. Het gratis register vind ik ook een groot voordeel. De theorie is duidelijk en zeer uitgebreid. Ik heb erg genoten van de opleiding! Hartelijk dank hiervoor!”

Stephanie Buijs:

”Met heel veel plezier heb ik de opleiding docent babymassage en baby-yoga gevolgd. Miranda geeft op een hele fijne manier les, ze staat open voor alle vragen en legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Je krijgt goede feedback op de huiswerkopdrachten die je inlevert, zeer waardevol! Alle e-books zijn  overzichtelijk en erg uitgebreid. Ik raad iedereen aan om de opleiding bij Babymassage Nederland – RGDB te volgen!”