ALLES WAT JE WILT WETEN OVER BABYMASSAGE

Gratis webinar

Ontdek de kracht van Babymassage: direct impact in je werk

Wist je dat Babymassage docent meer is dan alleen massage-technieken overdragen? Jouw impact is veel groter dan simpelweg babymassage technieken overdragen aan ouders.

gratis online proefles babymassage

Wat staat er in de online proefles? E-books, een massagetechniek, een oefening voor baby’s met een voorkeurshouding, videolessen, opdrachten en praktijkverslagen.

Gratis superfijne massagetechniek! Kies voor meer rust in de kraamperiode. En verklein de overgang van buik naar grote mensen wereld.
Met deze techniek kan je een baby kalmeren. Je geeft je baby een gevoel van veiligheid. 

2 exclusieve ontspanningsoefeningen (mp-3) die optimaal geschikt zijn voorafgaande aan babymassage. Bij elke oefening zit een korte video waarin ik je vele tips geef. Als je je baby gaat masseren is het belangrijk dat je zelf ook ontspannen bent. De effecten van de massage zullen dan nog groter zijn.

⁠Met het geven van o.a. inspirerende workshops via ZOOM willen we de kwaliteit van alle leden van Babymassage Docent  nog beter waarborgen.⁠ Ga je de opleiding A-level Babymassage docent volgen? Dan kun je alle workshops terugkijken op de online leeromgeving en je kunt het eerste jaar gratis deelnemen aan drie nieuwe workshops.

Bij deze techniek maak je gebruik van een belangrijk energetisch punt op het voorhoofd, ook wel derde oog genoemd. Het derde oog is het centrum van je intuïtie. Als je een baby op dit punt masseert keert het kindje meer in zichzelf waardoor het minder prikkels binnen krijgt.

Wie wil mij helpen?

Ik ben regelmatig op zoek naar ouders of docenten voor diverse onderzoekjes en ander zaken.
De nieuwste verzoekjes staan bovenaan.

⁠⁠