Workshops

AL ONZE LEDEN KUNNEN ALLE WORKSHOPS  GRATIS TERUGKIJKEN OP DE ONLINE LEEROMGEVING

Voor onze leden en een aantal workshops ook voor overige geïnteresseerde.

De workshops zijn gratis voor alle leden van Babymassage Nederland. Als je je inschrijft voor de opleiding A-level Babymassage dan krijg je een jaar gratis lidmaatschap. Dan kun je alle onderstaande workshops terugkijken op de online leeromgeving en je kunt het eerste jaar gratis deelnemen aan drie nieuwe workshops.

Wij vinden het belangrijk dat docenten de ontwikkelingen op hun vakgebied blijven bijhouden en regelmatig een nascholing volgen. De ervaring leert dat zij gemotiveerder en zelfverzekerder zijn en meer plezier halen uit het lesgeven. 
⁠Met het geven van o.a. waardevolle inspirerende workshops via ZOOM willen we de ontwikkeling en kwaliteit van iedere Babymassage Docent die vermeld staat in het register van Babymassage Nederland nog beter waarborgen.⁠

Workshop – draag bij aan beter laten slapen van baby’s. Je leert de belangrijkste aspecten van slapen. Na deze workshop weet je hoe je ouders het best kunt ondersteunen.

Workshop Reflexen, Brein & Motoriek In deze workshop krijg je waardevolle inzichten over reflexen, breinontwikkeling en motoriek die waardevol zijn voor jou als Babymassage docent.

Werken met het geboorteverhaal als Babymassage docent Als docent kom je vrijwel altijd letterlijk én figuurlijk in aanraking met deze ‘geboorteverhalen’, maar we zijn ons nog niet altijd bewust van de impact en uitwerking hiervan.

De geboorte van een moeder – Matrescentie. Wanneer er een baby geboren wordt, wordt er ook een moeder geboren! Het is waardevol voor jou als A-level Babymassage docent om te begrijpen wat dit transformatieproces precies inhoudt.

Thessa de Roo

Hechting en hechtingsontwikkeling Babymassage is slechts één van de vele bouwstenen die de hechting kan bevorderen. Er zijn nog meer bouwstenen. Als A- level Babymassage Docent kan jij hierbij een belangrijke rol spelen.

Hoe kan je de ouder effectief coachen tijdens je lessen? We gaan met elkaar ontdekken hoe je op bepaalde situaties het beste in kunt spelen zodat je ouders effectiever kunt adviseren en begeleiden. En hoe reageren op de emoties van de ouder?

Antroposofie
Ontdek hoe je je kwaliteiten als A-level Babymassage docent kunt verbeteren door te werken met elementen uit de antroposofie. Deze leer gaat over de zingeving van het leven en vrije persoonlijke ontwikkeling. 

Verbinden: ‘het drieluik’
Laat je inspireren door de zachtheid van Diana. Zij leert jou om meer verbinding te maken met jezelf en de ouders en baby. Je krijgt verfrissend tips aangereikt die je meteen in praktijk kunt brengen.

Lesgeven en marketing
In deze workshop geeft Miranda antwoord op meer dan 30 vragen. Ook ontvang je content tips voor sociale media en 12 kant en klare berichten met afbeelding die je mag gebruiken voor op jou social media.