Workshops

Voor wie?
De workshops zijn voor alle leden van Babymassage Nederland. Als je je inschrijft voor de opleiding A-level Babymassage dan krijg je een jaar gratis lidmaatschap.

Waarom?
Wij vinden het belangrijk dat Babymassage docenten de ontwikkelingen op hun vakgebied blijven bijhouden en regelmatig een nascholing volgen. De ervaring leert dat zij hierdoor gemotiveerder en zelfverzekerder zijn. Ook halen ze nog meer plezier uit het lesgeven.⁠
⁠Met het geven van o.a. waardevolle inspirerende workshops via ZOOM wil Babymassage Nederland de ontwikkeling en kwaliteit van iedere Babymassage Docent die vermeld staat in het register van Babymassage Nederland nog beter waarborgen.⁠

Ga je de opleiding A-level Babymassage docent volgen?
Dan kun je alle onderstaande workshops terugkijken op de online leeromgeving en je kunt het eerste jaar gratis deelnemen aan drie nieuwe workshops.

ALLE WORKSHOP KUN JE TERUGkIJKEN OP DE ONLINE LEEROMGEVING

Thessa de Roo

Hechting en hechtingsontwikkeling Babymassage is slechts één van de vele bouwstenen die de hechting kan bevorderen. Er zijn nog meer bouwstenen. Als A- level Babymassage Docent kan jij hierbij een belangrijke rol spelen.

Meer informatie
WORKSHOP TERUGKIJKEN

Hoe kan je de ouder effectief coachen tijdens je lessen? We gaan met elkaar ontdekken hoe je op bepaalde situaties het beste in kunt spelen zodat je ouders effectiever kunt adviseren en begeleiden. En hoe reageren op de emoties van de ouder?

Meer informatie
Workshop terugkijken

Antroposofie
Ontdek hoe je je kwaliteiten als A-level Babymassage docent kunt verbeteren door te werken met elementen uit de antroposofie. Deze leer gaat over de zingeving van het leven en vrije persoonlijke ontwikkeling. 

Meer informatie
Workshop terugkijken

Verbinden: ‘het drieluik’
Laat je inspireren door de zachtheid van Diana. Zij leert jou om meer verbinding te maken met jezelf en de ouders en baby. Je krijgt verfrissend tips aangereikt die je meteen in praktijk kunt brengen.

Meer informatie
Workshop terugkijken

Lesgeven en marketing
In deze workshop geeft Miranda antwoord op meer dan 30 vragen. Ook ontvang je content tips voor sociale media en 12 kant en klare berichten met afbeelding die je mag gebruiken voor op jou social media.

Meer informatie
Workshop terugkijken
Contact: 0642501298