Waarom massage olie van Skinhaptics?

Ik ben enorm enthousiast over deze olie. Het is een natuurlijke olie van hele goede kwaliteit. De olie is ontwikkeld voor het tere babyhuidje en heeft echt een heerlijke geur.
De combinatie van de diverse oliën vind ik bijzonder prettig en hieronder zal ik uitleggen waarom.

De geur

Er wordt altijd gezegd dat basisoliën zoals bijvoorbeeld, amandelolie, jojobaolie of druivenpitolie geurloos zijn. Ik ruik toch echt, ook al is het heel subtiel, een geurtje dat ik wat minder prettig vind.
In de olie van Skinhaptics zitten extracten van jasmijn, vanille en mandarijn. Uiteraard zijn deze extracten natuurlijk en hypoallergeen (roept geen allergische reacties). De geur vind ik bijzonder prettig. Er zit overigens geen etherische olie in.

Niet zo vet

De olie van Skinhaptics is niet te vet. Dit heeft als voordeel dat de babyhuid na afloop van de massage niet zo vettig aanvoelt. Ik vind het zelf niet prettig om mijn kleding weer aan te trekken als mijn huid nog vet is van de olie. Een baby zal hetzelfde ervaren.
Een ander nog belangrijker punt is dat vette oliën de poriën kunnen verstoppen. Dat kan een allergische reactie geven.

Verpakking laat geen licht

Wat ik erg fijn vind is dat de flacon geen licht door laat. Vaak zit olie in een doorzichtige kunststof flacon wat wel erg leuk overkomt maar handig is het niet.
Je kunt olie het beste op een donkere plekbewaren, de kwaliteit blijft dan het beste bewaard. Ik vind het erg fijn dat de olie van Skinhaptics in een flacon zit die geen licht doorlaat. Ik vergeet namelijk nog wel eens om de olie op een donkere plek te zetten.

Verpakking is gemaakt van hoogwaardig plasticlaat geen licht

Iets anders wat ik erg belangrijk vind is dat de verpakking gemaakt is van hoogwaardig plastic. Er zit geen BPA (Bysfenol A) in (wanneer dit er wel inzit, mag en kan je het product niet als 100% natuurlijk verkopen en daarbij komt dat BPA hormoonverstorend kan werken).
Massageolie in goedkope kunststof flessen gaat na enige tijd ranzig ruiken. Dat komt omdat de olie reageert met het kunststof.

De olie is ontwikkeld door een biochemicusis 

De ontwikkelaar van de Skinhapticsolie , is biochemicus én moeder. Haar grote wens was om een productserie te ontwerpen waar werkelijk geen reacties/allergieën op zouden komen.

De extracten hebben een eco certificaat 

De olie van Skinhaptics bevat eco gecertificeerde extracten/ ingrediënten.

De olie wordt op een correcte manier gewonnen.

De olie is van uitstekende kwaliteit en wordt tijdens de (koude) persing ook nog apart gekoeld, waardoor hij al zijn kracht en vitaliteit behoudt.

Samenwerken met Skinhaptics?

Skinhaptics is opzoek naar vakkundige professionals om mee samen te werken.
Wil jij ook werken met een olie van hele goede kwaliteit en vind je het bovendien leuk om de olie te verkopen aan ouders?
Jij geeft een hele goed service als ouders bij jou een flesje olie kunnen kopen die ze met een gerust hart op het huidje van hun baby kunnen gebruiken.

Wat natuurlijk ook heel fijn is, is dat ze meteen na afloop van jouw cursus, thuis kunnen masseren en niet meer de deur uit hoeven om een flesje olie te kopen.

Skinhaptics is opgericht in samenwerking met Cosmetic Valley. Cosmetic valley vereist onder meer dat het product alleen natuurlijke grondstoffen bevat, bij voorkeur uit de biologische landbouw. Er mag geen gebruik zijn gemaakt van gentechnologie. Het is een van de organisaties ter wereld met de hoogste kwaliteitseisen!

Voor meer informatie over de samenwerking met Skinhaptics wil ik je doorverwijzen naar www.laphytobenelux.nl/Skinhaptics.

Ook interessant:

Ben jij je bewust van wat je op de huid van je baby smeert?

Gelukkig worden we allemaal steeds bewuster van onze gezondheid. We doen aan sport of bijvoorbeeld yoga en eten steeds gezonder.
Daar hoort natuurlijk ook bij dat we een verantwoordelijke keuze maken voor wat betreft het gebruik van oliën.
Veel ouders staan nog niet voldoende stil bij wat ze op het huidje van hun baby smeren.

[button href=”/babymassage-olie/”]Lees verder[/button]