Wie wil mij helpen?

Ik ben regelmatig op zoek naar ouders of docenten voor diverse onderzoekjes en ander zaken.
De nieuwste verzoekjes staan bovenaan.

Wie wil er samenwerken met een osteopaat?

Voor een osteopaat ben ik op zoek naar een docent babymassage.
Een docent die graag samen wil werken.

Heb je de opleiding docent babymassage bij Babymassage Nederland gevolgd?
En bij voorkeur ook de uitgebreide versie van de special ’technieken voor diverse babykwaaltjes’.

En heb je een praktijk in de buurt van Eersel? Interesse? Neem dan even contact op.

05-11-2018

Wie wil olie voor mij testen?

Wie wil voor mij de natuurlijke- en plantaardige olie van ‘Skinhaptics’ testen?
Het is een olie van zeer goede kwaliteit. De olie is ontwikkeld voor het tere babyhuidje en heeft echt een verrukkelijke geur.
Sinds een paar maanden werk ik met deze olie tijdens de praktijkdagen. Ik vind het een geweldige olie maar ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Wil jij graag een proefflesje in ruil voor feedback?

23-06-2018

Wie wil 2 gratis babymassage consults?

In juni 2018 start ik met een nieuwe module ‘energetische babymassage technieken, intuïtie en spiritualiteit’. Hiervoor wil ik de positieve effecten van de energetische technieken nog helderder hebben.

Daarom ben ik op zoek naar tien ouders die graag twee gratis energetische consulten babymassage willen. In ruil voor feedback. Je vind het leuk om dagelijks thuis de geleerde technieken in praktijk te brengen. Ik ontvang graag feedback van je. Interesse? Kun je en je baby in de periode mei 2018 t/m juni 2018. Stuur mij dan een e-mail!

14-02-2018

Wil jij leuke foto’s van je baby?

Ik ben op zoek naar een baby en ouder van wie ik een aantal foto’s mag maken voor op mijn website. In ruil hiervoor krijgen jullie natuurlijk een foto sessie.

05-04-2015

Welke ouder of docent wil een gratis les babymassage?

Holistisch pulsen wordt tot nu toe alleen aangeboden en toegepast op volwassenen. Ik zie ook goede resultaten met baby’s.
Welke ouder of docent wil graag kosteloos deze technieken leren. In ruil voor feedback zodat ik de technieken verder kan ontwikkelen?

12-02-2011

Twee testgroepen ouders en baby’s gezocht voor een cursus baby-yoga

Ik heb een opleiding Baby-yoga in Engeland gevolgd. Deze ben ik verder gaan ontwikkelen in samenwerking met een aantal collega’s in Nederland. Mijn jarenlange ervaring in babymassage heb ik hierin verweven.
Inmiddels heb ik ook mijn eigen liedjes. Na jarenlang met veel plezier de cursus Baby-yoga te hebben gegeven aan ouders en baby’s wil ik deze ook als opleiding aanbieden.
Wie wil deze cursus kosteloos bij mij volgen. Na afloop van elke les dien je een vragenlijstje in te vullen.
pulsen wordt tot nu toe alleen aangeboden en toegepast op volwassenen. Ik zie ook goede resultaten met baby’s.
Welke ouder of docent wil graag kosteloos deze technieken leren. In ruil voor feedback zodat ik de technieken verder kan ontwikkelen?

12-02-2010

Inspiratie-mail

Ontvang jij graag tips, inspiratie en technieken?

En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?

Klik hier en schrijf je snel in!

Referentie

''De online leeromgeving is heel uitgebreid, divers en professioneel. Naast alle literatuur staan er ook veel video’s op wat het leerproces ondersteunt. Erg prettig om mee te werken. Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Een mooie aanvulling op mijn werk als (kinder)diëtiste en lactatiekundige. Ik vond het ook goed te combineren naast een baan en een gezin. De praktijkdagen heb ik als heel nuttig en fijn ervaren. Miranda geeft de cursus met veel passie en enthousiasme en dat merk je heel duidelijk. Haar warme persoonlijkheid straalt uit in alles wat zij doet en verteld.'' Mathilde Serné – (kinder)diëtiste en lactatiekundige

Professionele docenten!

Contact

Heb je nog vragen of behoefte aan een persoonijk gesprek? Ik beantwoord je vragen graag. Telefoonnummer: 06- 4250 1298 E-mail: miranda@opleiding-babymassage.nl

Volg je me al op Instagram?

Ik deel waardevolle informatie met jou!

Contact: 0642501298