Workshop lesgeven en marketing

Laat je verwennen met de handige en bruikbare tips van Miranda over leuke en gemakkelijke marketing activiteiten en praktische en tips voor je lessen.
Tijdens deze workshop zal Miranda jou met haar waardevolle tips enthousiasmeren om op een laagdrempelige manier jouw praktijk nog meer te kunnen laten schijnen.  

Zij geeft antwoord op meer dan 30 vragen waar veel docenten tegenaan lopen. De vragen hebben te maken met lesgeven én je eigen praktijk starten of runnen met daarbij de ideale manier van marketing. Als cadeau ontvang je ook nog moderne tips voor sociale media met daarbij 12 kant en klare berichten met afbeeldingen die je mag gebruiken voor je eigen social media.

Om je alvast een beetje te inspireren, geven we je een klein inkijkje in de vragen die zoal aan bod zullen komen tijdens deze waardevolle en leerzame workshop.

  • Hoe pak je marketing aan binnen en buiten je lessen?

  • Hoe kan je social media optimaal inzetten?

  • Wat doe je als een baby veel huilt tijdens je les?

  • Hoe ga je om met uitloop door voeden en onrust (behalve hier met uitleg op inspelen)

  • Samenwerken met andere zorgverleners.

  • Het belang van een prijs vragen waar je achter staat en hoe je dat doet. Hier gaan we mee aan de slag met een mooie oefening.

     

Kortom, een inspirerende workshop die ook fijn is als je nog wat onzeker bent over bepaalde dingen.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die lid is van het register van Babymassage Nederland en voor iedereen die de opleiding A-level Babymassage volgt.