Lid worden van het RGDB (babymassage)

Kosten

Gratis
Registratie is kosteloos indien je bij mij de opleiding hebt gevolgd.
Na afloop van de opleiding ontvang je van mij het logo van het RGDB. Dit logo plaats jij op jouw website. ‘Achter’ het logo (afbeelding) voeg je de hyperlink van mijn website toe. Zo worden ouders die op het logo klikken doorgeleid naar mijn website. Op deze manier kunnen ouders zien dat jij daadwerkelijk geregistreerd staat. Daarna vermeld ik jou in het register.

97,00 euro (excl. btw)
De bijdrage voor registratie in het RGDB ‘Register Gecertificeerde Docent Babymassage’ bedraagt voor twee jaar 97,00 euro (incl. btw) indien je de opleiding elders hebt gevolgd.

Dit bedrag is inclusief:

 

Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het met de betaling?

Let er na betaling (verificatie) op dat je klikt op de groene knop om weer terug te gaan naar de website van Babymassage Nederland!!!

Vriendelijk verzoek om het registratieformulier  meteen in te vullen. Vervolgens word je zo spoedig mogelijk opgenomen in het register.

 

Naar betalen registratie RGDB