Gratis webinar

Ontdek de kracht van Babymassage: direct impact in je werk

Je leert een aantal eenvoudige maar zeer krachtige Babymassage technieken die een wereld van verschil kunnen maken in jouw werk met baby’s. Deze technieken kun je meteen toepassen  waardoor je nog betekenisvoller kunt zijn.

Het vak van Babymassage docent omvat veel meer dan simpelweg Babymassage technieken overdragen. Daarom krijg je ook tips over bijvoorbeeld observeren en intuïtie. Door middel van observatie kun je perfect inspelen op de persoonlijke massagebehoefte van de baby. Goed kunnen observeren is heel belangrijk als je wilt dat de baby na de massage zichtbaar tevreden en ontspannen is.

Veel ouders voelen zich wat onzeker in de omgang met hun baby, maar wij zijn ervan overtuigd dat alle antwoorden binnen de ouder zelf te vinden zijn. Babymassage versterkt niet alleen de ouderlijke intuïtie; door ouders babymassage te leren, kunnen we hen tegelijkertijd helpen hun intuïtie te versterken. Dit is heel waardevol omdat een baby nog niet verbaal kan communiceren.

Voor wie is dit gratis webinar?

  • Voor professionals die met baby’s werken, waaronder babycoaches, babyconsulenten, osteopaten, kraamverzorgenden, kinderverpleegkundigen, pedagogisch medewerkers, verloskundigen, fysiotherapeuten en medewerkers van babyspa’s.

  • Voor mensen die een Babymassage praktijk willen starten.

  • Maar ook voor ouders is het zeer waardevol om dit webinar te volgen.

Schrijf je snel in voor het webinar en leer ook hoe je impact kunt maken met Babymassage.

Wat zeggen andere de webinar?

“Mijn ervaring met de webinar was heel positief. Ik vond het duidelijk uitgelegd en de drie massagegrepen waren ook duidelijk. Vooral wat jullie vertelden over de verbinding en het rustig benaderen, vind ik heel fijn om te horen, en vooral het op gevoel en intuïtie afgaan. Want dat gebruik ik ook in mijn behandelingen. Dus ik ben heel blij met jullie webinar en heb er veel van geleerd.”

Andrea Captein

Ik vond het mooi verwoord dat je vooral op gevoel en intuïtie mag vertrouwen, en dat je de voetjes in de kraamweek al voorzichtig kan masseren. Leuk om toe te passen. Dank je wel!

Carla

“Het was super inspirerend en leerzaam! Het wakkerde weer mijn vlammetje aan, die niet uit was maar nu weer wat feller brandt (ik geef al baby-yoga en massage). Nogmaals dankjewel voor alles!

Judith Jagers

“Wat was dit fijn! Ik heb genoten! Vooral omdat er ook interactie en filmpjes bij waren. Echt heel waardevol!

Desiree