Ontspanningsoefeningen voor mama en baby

Als je je baby gaat masseren is het belangrijk dat je zelf ook ontspannen bent. De effecten van de massage zullen dan nog groter zijn.⁠⁠

Deze exclusieve oefeningen zijn dan ook optimaal geschikt voorafgaande aan babymassage.

⁠Het fijne van deze oefeningen is dat je bij de meeste oefeningen je baby op een fijne manier erbij kan betrekken.

De oefeningen zijn niet alleen geschikt voorafgaande aan de massage, maar ze zijn ook heel waardevol om rustmomenten te creëren gedurende de dag. Het leven met een baby kan best een uitdaging zijn. Daarom is het juist in deze fase zo belangrijk om samen met je baby zo nu en dan even te ontspannen en te ontladen.

Wat zeggen andere over deze special?

Dank je wel voor de oefeningen. Ik vond de oefeningen mooi. Allemaal heel inzetbaar voor allemaal verschillende mensen. Het is echt op maat. De ene kun je meer gebruiken voor ouders die wat dieper willen gaan en de andere die wat meer basic zijn. Dus ze zijn heel divers en goed inzetbaar. Het geluid en achtergrondmuziek was heel goed.

Thessa

Wat een mooi idee om deze ontspanningsoefeningen op mp3 aan te bieden. Ik vond alle oefeningen fijn om te doen. Iedere oefening geeft mij op een andere manier ontspanning. Je hebt een mooie rustige stem om aandachtig naar te kunnen luisteren. Voor de ouder een moment van ontspanning en rust op de dag. En erg fijn om die beleving samen met je baby te voelen.

Anneke

 

Meest gestelde vragen

Contact: 0642501298