Vergroot het effect en genot van massage door unieke ontspanningsoefeningen

Als je je baby gaat masseren is het belangrijk dat je zelf ook ontspannen bent. De effecten van de massage zullen dan nog groter zijn.⁠⁠

Deze exclusieve oefeningen zijn dan ook optimaal geschikt voorafgaande aan babymassage.

⁠Het fijne van deze oefeningen is dat je bij de meeste oefeningen de baby op een fijne manier erbij kan betrekken.

De oefeningen zijn niet alleen geschikt voorafgaande aan de massage, maar ze zijn ook heel waardevol om rustmomenten te creëren gedurende de dag. Het leven met een baby kan best een uitdaging zijn. Daarom is het juist in deze fase zo belangrijk om samen met je baby zo nu en dan even te ontspannen en te ontladen.

Waarom zijn de oefeningen die wij aanbieden zo uniek?

 • Oefeningen die de ouder samen met de baby toe kan passen zorgen dat de onderlinge band wordt versterkt.

 • Het zorgt niet alleen voor ontspanning bij de ouder, de baby raakt ook helemaal ontspannen.

 • Het zijn korte maar krachtige oefeningen die ook werken als de baby wakker is of aandacht nodig heeft.

 • De oefeningen zorgen er voor dat de ouder in de juiste massage modus komt. Dit versterkt de positieve effecten en het genot van de massage.

 • De oefeningen werken ook heel goed als de baby tijdens de massage een beetje onrustig wordt.

 • Oefeningen die ervoor zorgen dat jij in je eigen energie blijft zodat je je intuïtie makkelijker kan volgen en niet uitgeput bent na het geven van een cursus.

Ontspanningsoefeningen mama en baby

Wat zeggen andere over deze special?

Marike

Dank je wel voor de oefeningen. Ik vond de oefeningen mooi. Allemaal heel inzetbaar voor allemaal verschillende mensen. Het is echt op maat. De ene kun je meer gebruiken voor ouders die wat dieper willen gaan en de andere die wat meer basic zijn. Dus ze zijn heel divers en goed inzetbaar. Het geluid en achtergrondmuziek was heel goed.

Thessa

Wat krijg je?

 • 10 exclusieve oefeningen (mp-3) die optimaal geschikt zijn voorafgaande aan babymassage. Het fijne van deze oefeningen is dat je bij de meeste oefeningen de baby op een fijne manier erbij kan betrekken.

 • Bij elke oefening zit een korte video waarin ik je vele tips geef. Het is natuurlijk wel fijn als je weet welke aandachtspunten er zijn, welke oefeningen je in welke situatie je het beste in kunt zetten en wat de werking is.

 • 2 krachtige bonus oefeningen voor jezelf en de ouder (video)

 • Een jaar toegang tot de online leeromgeving.

Volledig online

 • Je hebt maar liefst een jaar toegang tot de online leeromgeving.

 • De online cursus is volledig online zodat je direct kunt starten op ieder moment en waar je wilt.

 • Je kunt de online cursus gewoon lekker thuis volgen in je eigen ritme.

 

Meest gestelde vragen

Je investering in deze waardevolle training is €29,00

Wat zeggen andere over deze special?

Wat een mooi idee om deze ontspanningsoefeningen op mp3 aan te bieden. Ik vond alle oefeningen fijn om te doen. Iedere oefening geeft mij op een andere manier ontspanning. Je hebt een mooie rustige stem om aandachtig naar te kunnen luisteren. Voor de ouder een moment van ontspanning en rust op de dag. En erg fijn om die beleving samen met je baby te voelen.

Anneke

Superfijn dat je de oefeningen in mp-3 kan downloaden. Ze staan op mijn telefoon. Ze zijn niet alleen super voor in mijn lessen maar ook in mijn privé leven. Ik pas ze geregeld toe als ik zelf ontspanning nodig heb. Ook wel eens op het strand als het niet lukt om daar helemaal aanwezig te zijn en mijn hoofd leeg te maken.

Marjolein