Reactie’s die op Facebook en Instragram zijn geplaatst:

”Gisteren een heel bijzondere, leerzame en waardevolle bijscholing gevolgd. Energetische energie en spiritualiteit. Prachtige mensen ontmoet. Werken allemaal met hetzelfde doel. Technieken bij elkaar gedaan. Heel bijzonder…. Merk dat ik er nu nog vol van ben. Alles moet nog landen denk ik.” Marian (Uit Groningen)

”Gisteren de bijscholing gedaan om energetisch met baby’s te kunnen werken. Wat een mooie tools kregen we aangereikt en wat een fijne dag met fijne groep medecursisten! Ik hoop dat er nog een keer een vervolgdag met dit thema komt. Heel veel dank Miranda ????”  Ineke

”Het was een heerlijke lesdag met een super leuke groep! Hier kan ik zeker mee aan de slag (kan niet wachten????).
Bedankt en tot een volgende keer!” Jacqueline

Heidi (uit Grave in de buurt van Nijmegen):
“Ik heb dit meteen in de praktijk kunnen toepassen. Bij een huilbaby en een moeder die er doorheen zat. Ik heb haar de oefeningen laten doen en ze bewust laten worden van de energie. Was prachtig om te zien.
Ik heb zelf een techniek toegepast die we geleerd hebben. Ik zei tegen de baby dat hij alles los mocht laten. De stress van de geboorte en in zijn eerste week. Dat hij weer de rust en de ontspanning toe mocht laten en dat hij goed is zoals hij is.
Wij hadden echt contact en ik kreeg een hele mooie lach. Prachtig om de te zien.
De moeder was ontroerd. Ze vond het zo fijn om anders met hem bezig te zijn dan te troosten. De negatieve spiraal is weer doorbroken. Toen ik naar huis ging kon de moeder een slapend kind in zijn eigen bedje achter laten.
Steeds meer duidelijkheid voor mezelf dat ik het goede pad bewandel.”

Milou:
”De special energetische babymassage is een hele waardevolle aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling en die als docent babymassage.
Ik heb er veel aan gehad omdat het hele fijne toepasbare oefeningen zijn die ik zeker ga gebruiken. Ook in mijn eigen leven en naar mijn kinderen toe. De technieken zijn goed toepasbaar en niet ingewikkeld. En Miranda brengt alles goed over met persoonlijke aandacht voor iedereen.”

J.H.:
”Toen de scholing Energetische babymassage technieken,
Intuïtie en Spiritualiteit online kwam, heb ik me direct aangemeld.
Geïnteresseerd maar ook vol verwachting ging ik naar de cursusdag. We hebben eenvoudige maar doeltreffende technieken mogen ervaren en leren. Door deze technieken werden de cursisten gelijk een groep. Ik kan niet wachten om met de technieken te gaan werken en ik weet zeker dat het een mooie toevoeging is op alle andere massagetechnieken. Iedereen, vooral ook de mensen waarbij als eerste het woord “zweverig” opkomt, zou ik aanraden om gewoon deze bijscholing te doen. Stel je open en kijk wat het je brengt.”

 

Gratis e-book! Babymassage en de overdracht van emoties!

Contact: 0642501298