Slaaplekker massage

Slapen en vooral het niet-slapen van de baby is een onderwerp dat veel jonge ouders bezighoudt. Een goed slaappatroon is erg belangrijk. Een baby in slaap krijgen (en in slaap houden) is niet altijd even makkelijk. Het zal dan ook een veelvuldig gespreksonderwerp zijn tijdens jouw cursussen.
Omdat dit voor veel ouders een belangrijke thema is, heb ik hier een aparte module voor gemaakt.In deze module leer je een korte massage die ervoor zorgt dat de baby sneller in slaap valt en langer en dieper zal slapen.

Naast de effectieve massagetechnieken en theoretische informatie, gaat deze module ook in op de bijbehorende adviezen die je kunt geven aan de ouders. 

In deze cursus leer je een korte massage die ervoor zorgt dat de baby sneller in slaap valt en langer en dieper zal slapen.

Het zijn een paar simpele doeltreffende technieken die ervoor zorgen dat de baby in zijn lijfje ‘landt’, waardoor hij rustiger wordt. De massage wordt afgesloten met een techniek waarbij de baby ‘in zichzelf keert’, zodat hij gemakkelijker in slaap kan vallen. Zolang we namelijk in verbinding blijven met alle prikkels in de buitenwereld, is in slaap vallen lastiger. Deze afsluitende techniek zal er tevens voor zorgen dat de baby de verbinding met zijn ouder sterk zal blijven ervaren, ondanks dat de ouder niet meer fysiek aanwezig is.

Naast de effectieve massagetechnieken en theoretische informatie, gaat deze module ook in op de bijbehorende adviezen die je kunt geven aan de ouders.

Contact: 0642501298