SPECIAL INTUÏTIEVE EN ENERGETISCHE BABYMASSAGE 

Het bewustzijn van ouders is enorm aan het toenemen. Steeds meer ouders doen aan yoga, meditatie of hebben iets met intuïtie (en spiritualiteit).
Ook baby’s worden steeds hooggevoeliger geboren.

Deze veranderingen vragen om een andere aanpak en kijk op babymassage!

Het is belangrijk dat je hierop in kunt spelen! Als je iets met dit onderwerp  hebt dan is deze special onmisbaar in jouw praktijk.

Wat leer je?

Intuïtief masseren

Je leert hoe je een intuïtieve massage kunt geven. Baby’s genieten over het algemeen meer en langer van een intuïtieve massage, omdat de massage helemaal afgestemd is op de baby.
Ik leer je hoe en welke voelsprieten (we hebben er meerdere) je het beste kunt gebruiken. Zodat jij je innerlijke stem (nog beter) gaat horen.

Energetische babymassage technieken

Je leert eenvoudige maar hele mooie en doeltreffende energetische babymassage technieken. Deze technieken zijn bijzonder geschikt om te integreren in een intuïtieve massage. 

Hoe scherm je jezelf af tegen energieën van baby’s en ouders?

Ook gaan we in op wat er met jouw energie gebeurt wanneer je lesgeeft! Hooggevoelige docenten nemen snel gevoelens van ouders en baby’s over. Als dat gebeurt, is de kans groot dat je ‘leeg’ bent na het lesgeven. Dit wil je natuurlijk voorkomen.
Ook zal je de stem van je intuïtie minder goed horen als energieën zich gaan ‘mengen’ met elkaar.
Je leert welke methodes er zijn om beter in je eigen energie te blijven. Ik leg je ook uit waarom dit voor ouders en baby’s zo enorm belangrijk is.

Wat leer je nog meer: baby’s en intuïtie, hoogsensitieve baby’s, afstemmen, de verbondenheid van een baby met de emoties van zijn/haar moeder. Hoe herken en benader je sensitieve baby’s en wat is hun reactie tijdens de massage? Hoe kan een ouder zich op een diep niveau verbinden met een baby?

Het doel van de special is onder andere dat jij je intuïtie verder ontwikkeld. Zodat jij als docent goed kunt aanvoelen welke technieken een baby nodig heeft. Hierdoor zal de baby langer en intenser genieten van een massage.

“Ik heb dit meteen in de praktijk kunnen toepassen. Bij een huilbaby en een moeder die er doorheen zat. Ik heb haar de oefeningen laten doen en ze bewust laten worden van de energie. Was prachtig om te zien.
Ik heb zelf een techniek toegepast die we geleerd hebben. Ik zei tegen de baby dat hij alles los mocht laten. De stress van de geboorte en in zijn eerste week. Dat hij weer de rust en de ontspanning toe mocht laten en dat hij goed is zoals hij is.
Wij hadden echt contact en ik kreeg een hele mooie lach. Prachtig om te zien.
De moeder was ontroerd. Ze vond het zo fijn om anders met hem bezig te zijn dan te troosten. De negatieve spiraal is weer doorbroken.  Toen ik naar huis ging kon de moeder een slapend kind in zijn eigen bedje achterlaten.

Steeds meer duidelijkheid voor mezelf dat ik het goede pad bewandel.”

Heidi, Docent babymassage, kraamverzorgster en coaching

Data

Maandag 8 november

De special energetische babymassage is een hele waardevolle aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling en die als docent babymassage.
Ik heb er veel aan gehad omdat het hele fijne toepasbare oefeningen zijn die ik zeker ga gebruiken. Ook in mijn eigen leven en naar mijn kinderen toe. De technieken zijn goed toepasbaar en niet ingewikkeld. En Miranda brengt alles goed over met persoonlijke aandacht voor iedereen.

Milou, Docent babymassage, babyconsulent en draagconsulent
 • Aantal lesdagen: 1 dag
 • Lestijden: 10.00 tot 16.00 uur
 • Locatie: Kwintsheul
 • Investering
  Je hebt deze dag al gevolgd en je wilt opfrissen ( voorheen energetische babymassage technieken, intuïtie en spiritualiteit) : € 87,00
  Deze dag is nieuw voor je: € 157,00 (alleen voor docenten die de opleiding docent babymassage bij Babymassage Nederland gevolgd hebben.
 • Bedrag inclusief toegang online leeromgeving, heerlijke lunch. Bedrag is is vrijgesteld van BTW, 
 • Certificaat: na afloop ontvang je een certificaat en wordt deze scholing onder je naam in het register vermeld.
 • Wil je leren hoe je bewust(er) om kan gaan met energie en energetische verbindingen?
 • Ben je op zoek naar een stukje persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling?
 • Ben je op zoek naar een heel mooi en bijzonder cursusthema waarmee je ouders iets waardevols mee kunt geven?
 • Wil je weten met welke methodes je beter met je eigen energie om kan gaan en hiermee jezelf beter af te schermen tegen energieën van anderen?
 • Ben je al een tijdje docent babymassage en ben je op zoek naar verdieping of variatie in je lessen?
 • Wil je je wat meer verdiepen in de mogelijkheden van energetische massage en wil je weten wat de helende effecten van massage zijn?


Dan is deze nascholing precies geschikt voor jou!

Tip!

Er komen altijd docenten vanuit heel Nederland naar de praktijkdagen. Woon jij, net als veel van je mede cursisten, niet in de buurt? Gun jezelf dan een heerlijke overnachting en maak na afloop van de praktijkdag een heerlijke strandwandeling.
In Monster (tien minuten rijden van Kwintsheul)  is een uniek, breed en heel rustig strand de Zandmotor, met zelfs een binnenmeertje. 

Gisteren een heel bijzondere, leerzame en waardevolle bijscholing gevolgd. Energetische babymassage technieken en intuïtie.

Prachtige mensen ontmoet. Werken allemaal met hetzelfde doel. Technieken bij elkaar gedaan. Heel bijzonder…. Merk dat ik er nu nog vol van ben. Alles moet nog landen denk ik.

Marian (uit Groningen), Docent babymassage, docent peutergym en masseuse