SPECIAL ENERGETISCHE BABYMASSAGE TECHNIEKEN, INTUÏTIE EN SPIRITUALITEIT

Het bewustzijn van ouders is enorm aan het toenemen. Steeds meer ouders doen aan yoga, meditatie of hebben iets met intuïtie (en spiritualiteit).
Ook baby’s worden steeds hooggevoeliger geboren.

Deze veranderingen vragen om een andere aanpak en kijk op babymassage!

Het is belangrijk dat je hierop in kunt spelen! Als je iets hebt met intuïtie en/of spiritualiteit dan is deze special eigenlijk onmisbaar in jouw praktijk.

Wat leer je?

Intuïtief masseren

Je leert hoe je een intuïtieve massage kunt geven. Baby’s genieten over het algemeen meer en langer van een intuïtieve massage, omdat de massage helemaal afgestemd is op de baby.
Ik leer je hoe en welke voelsprieten (we hebben er meerdere) je het beste kunt gebruiken. Zodat jij je innerlijke stem (nog beter) gaat horen.

Energetische babymassage technieken

Je leert eenvoudige maar hele mooie en doeltreffende energetische babymassage technieken. Deze technieken zijn bijzonder geschikt om te integreren in een intuïtieve massage. 

Hoe scherm je jezelf af tegen energieën van baby’s en ouders?

Ook gaan we in op wat er met jouw energie gebeurt wanneer je lesgeeft! Hooggevoelige docenten nemen snel gevoelens van ouders en baby’s over. Als dat gebeurt, is de kans groot dat je ‘leeg’ bent na het lesgeven. Dit wil je natuurlijk voorkomen.
Ook zal je de stem van je intuïtie minder goed horen als energieën zich gaan ‘mengen’ met elkaar.
Je leert welke methodes er zijn om beter in je eigen energie te blijven. Ik leg je ook uit waarom dit voor ouders en baby’s zo enorm belangrijk is.

Wat leer je nog meer: baby’s en intuïtie, hoogsensitieve baby’s, afstemmen, de verbondenheid van een baby met de emoties van zijn/haar moeder. Hoe herken en benader je sensitieve baby’s en wat is hun reactie tijdens de massage? Hoe kan een ouder zich op een diep niveau verbinden met een baby?

Tip!

Er komen altijd docenten vanuit heel Nederland naar de praktijkdagen. Woon jij, net als veel van je mede cursisten, niet in de buurt? Gun jezelf dan een heerlijke overnachting en maak na afloop van de praktijkdag een heerlijke strandwandeling.
In Monster (tien minuten rijden van Kwintsheul)  is een uniek, breed en heel rustig strand de Zandmotor, met zelfs een binnenmeertje. 

 

 

 

 

Klik hier voor referenties over deze module!

Het doel van de special is onder andere dat jij je intuïtie verder ontwikkeld. Zodat jij als docent goed kunt aanvoelen welke technieken een baby nodig heeft. Hierdoor zal de baby langer en intenser genieten van een massage.

 • Aantal lesdagen: 1 dag
 • Lestijden: 10.00 tot 16.00 uur
 • Locatie: Kwintsheul en Peer (België)
 • Investering: € 127,00 (erkende opleiding vrijgesteld van BTW)
 • Data: je kunt kiezen uit vrijdag 26 maart en donderdag 27 juni in Kwintsheul of zondag 16 juni in België
 • Certificaat: na afloop ontvang je een certificaat.
 • Wil je leren hoe je bewust(er) om kan gaan met energie en energetische verbindingen?
 • Ben je op zoek naar een stukje persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling?
 • Ben je op zoek naar een heel mooi en bijzonder cursusthema waarmee je ouders iets waardevols mee kunt geven?
 • Wil je weten met welke methodes je beter met je eigen energie om kan gaan en hiermee jezelf beter af te schermen tegen energieën van anderen?
 • Ben je al een tijdje docent babymassage en ben je op zoek naar verdieping of variatie in je lessen?
 • Wil je als ouder of aanstaande ouder meer weten over energetische wisselwerking tussen jou en je kindje?
 • Ben je betrokken bij de zorg voor baby’s als kraamverzorgster, verpleegkundige, fysiotherapeut, yogadocent, zwangerschapsdocent en/of -begeleider, en merk je op dat er energetisch veel gebeurt en zou je daar meer over willen weten?
 • Wil je je wat meer verdiepen in de mogelijkheden van energetische massage en wil je weten wat de helende effecten van massage zijn?
 • Heb je interesse in dit thema maar ben je geen docent babymassage? Ook dan kan deze special heel waardevol voor je zijn!


Dan is deze nascholing precies geschikt voor jou!

Share Button