Workshop verbinden: ‘het drieluik’

Laat je inspireren door de zachtheid van Diana van de Laan. Zij leert jou om meer verbinding te maken met:
 jezelf
–  jou en de ouder en de baby
–  tussen de ouders en baby

Je krijgt verfrissende en inspirerende tips aangereikt die je meteen in de praktijk kunt brengen. Hoe fijn is het om te ervaren wat verbinding met je doet en welke mooie en positieve effecten hier uit voortvloeien.

Als cadeau ontvangt ook nog twee unieke meditaties (verbinden met jezelf en de groep /  verbinding versterken tussen moeder en baby).

Eén van onze basisbehoeftes is verbinding. Verbinding ontstaat tussen mensen als ze zich gezien en gewaardeerd voelen zonder oordeel. Juist voor baby’s is dit een belangrijke primaire behoefte. En die verbinding begint bij jezelf en bij de ouder.

Het is dus belangrijk dat jij voor een optimale verbinding zorgt tussen moeder en baby, zodat zij op een dieper niveau connectie maakt met haar baby. Want dat is nou juist één van de elementen waarom babymassage zo helend is. Hiermee vergroot je het effect van de massage.

We besteden tijdens deze workshop ook aandacht aan hoe je het gevoel van geborgenheid en veiligheid tijdens jouw les kunt bevorderen. Dit zijn namelijk ook belangrijke aspecten die voor nóg betere effecten van babymassage zorgen.  

Kortom… een waardevolle verdiepende workshop over verbinden waarin je tools leert die je meteen kunt inzetten tijdens je les.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die lid is van het register van Babymassage Nederland en voor iedereen die de opleiding A-level Babymassage volgt.