Workshop Reflexen, Brein & Motoriek

In deze workshop krijg je waardevolle inzichten over reflexen, breinontwikkeling en motoriek. Voor Babymassage docenten heeft het veel voordelen om hier uitgebreide kennis van te hebben. Tijdens de babymassage vertonen baby’s namelijk vrijwel altijd bepaalde reflexen. 

Daarnaast is het heel boeiend om te begrijpen hoe het brein de sensaties van de massage verwerkt. Als Babymassage docent deel je niet alleen technieken en oefeningen met ouders, maar kun je ook een waardevolle bijdrage leveren aan de motorische ontwikkeling van baby’s, iets waar niet elke docent zich voldoende bewust van is.

Inhoud van de workshop

  • Je krijgt inzichten en praktische kennis over verschillende reflexen die we tegenkomen bij Babymassage en Baby-yoga. 

  • Je krijgt praktische tips over het integreren van een aantal reflexen.

  • Je ontdekt hoe de hersenen van een baby de prikkels van massage verwerken en je leert effectieve manieren om deze prikkels te verminderen.

  • Je leert 7 waardevolle oefeningen die je direct kunt toepassen in je babymassagepraktijk.

  • Je ontvangt waardevolle tips die je met ouders kunt delen en die een positieve impact hebben op de motorische ontwikkeling van hun kind.

Mis deze kans niet om je kennis uit te breiden en nieuwe inzichten op te doen die je zullen helpen bij het verrijken van jouw Babymassage vaardigheden.

Meld je nu aan en laat je inspireren voor deze interessante workshop!

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor alle leden van Babymassage Nederland (1e jaar gratis voor  A-level Babymassage docenten).