Gratis mp-3 ontspanningsoefening wandelen met je baby

Gratis mp-3 ontspanningsoefening wandelen baby -

Herken je dit? Je gaat lekker wandelen maar je komt niet echt tot rust. Je gedachten vliegen nog alle kanten op. Dat is verleden tijd als je eerst deze gratis ontspanningsoefening toepast…

Wandelen is enorm rustgevend en stress verlagend. Met name als je aanwezig bent in het hier en nu. Daarom hebben een hele fijne oefening ingesproken met een heerlijk achtergrondmuziekje. Speciaal voor ouders en baby’s voor tijdens het wandelen. Super voor in de hectische babytijd.

Heb je geen baby (meer)? Ook zonder baby is de oefening fijn. Ik voel me na afloop meer mindful, beter gegrond en de verbinding met mezelf wordt sterker. De oefening helpt mij ook om spanningen los te laten. Heeeerlijk…

Je kunt de oefening (mp3) gratis downloaden.

Heb je zelf wel eens gedacht om docent babymassage te worden en een bijdrage te leveren aan een ontspannen maatschappij?
Klik hier voor meer informatie over de opleiding A-level Babymassage docent.

Babymassage is ook voor de ouder ontspannen

Wist je overigens dat babymassage niet alleen ontspannen is voor baby’s maar ook voor degene die masseert? In de opleiding babymassage gaan wij hier uitgebreid op in. Dit is namelijk een heel waardevol positief effect van babymassage. Heel belangrijk in deze hectische maatschappij!

Ook interessant!

Ben je ouder en wil je een cursus Babymassage volgen?

5 reden waarom babymassage ontspant

5 keigoede redenen waarom babymassage ontspant

Shantala Babymassage India

Alles over Shantala Babymassage uit India

Deel deze blog!