Ik vind dit een erg interessant onderwerp en vooral ook hoe dit energetisch allemaal werkt. En natuurlijk hoe je kunt zorgen dat je baby hier zo min mogelijk last van heeft.
Maar wat is spiegelen eigenlijk?

Spiegelen betekent dat je een houding, beweging, energie of gevoel van een ander overneemt, bijvoorbeeld tegelijkertijd huilen, fronzen of angstig worden. Ouders en baby’s zijn hiervoor erg ontvankelijk omdat ze energetisch sterk met elkaar verbonden zijn.

Als een baby huilt of onrustig is, hebben ouders vaak de neiging die onrust te spiegelen. De ouder wordt dan zelf ook onrustig.

Ik zie regelmatig dat ouders sneller gaan masseren als een kindje onrustig wordt (spiegelen). Energetisch is dit ook ‘voelbaar’. De kunst is nu juist om zelf rustig te blijven en vooral in een rustig tempo te blijven masseren, zodat je kindje jou gaat spiegelen.

Het is daarom erg belangrijk om zelf innerlijk rustig te zijn voordat je aan de massage begint. Wil je een fijne ontspanningsoefening die je voor het masseren kunt toepassen? Klik hier. Hierdoor voel je intuïtief ook beter aan waar je kindje behoefte aan heeft en kun je daar je massage op aanpassen.

Meer hierover leer je in de module ‘’Intuïtieve en energetische babymassage technieken’’! 

Als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp dan raad ik je aan om het gratis e-book over de overdracht van emoties en babymassage aan te vragen.
Ik en vijf collega’s geven onze visie over de volgende vraag:

Kan babymassage nadelig kan zijn als deze gegeven wordt door ouders die slecht in hun vel zitten of ouders met een postnatale depressie?

 

 

Heb je wel eens last van boosheid, verdriet of een andere emotie?

Ben je bang dat je baby dit ook voelt of zelfs overneemt?
Hoe werkt de overdracht van emoties tijdens babymassage?
Antwoorden op deze vragen vind je in dit e-book waarin 6 experts aan het woord komen.

Vraag snel het waardevolle e-book aan!

Ook interessant!

Baby geniet langer en intenser van massage als je naar je intuïtie luistert!

Waarom is intuïtie zo waardevol tijdens babymassage? En waarom versterkt babymassage je intuïtie? In dit artikel vertel ik ook hoe jij kunt weten welke massage-techniek een baby nodig heeft? Natuurlijk geef ik ook praktisch tips die je intuïtie versterken!

Lees verder

Gratis online proefles docent babymassage

Wat staat er in de online proefles? E-books, een massagetechniek, een oefening voor baby’s met een voorkeurshouding, videolessen, opdrachten en praktijkverslagen.

Ja, ik doe mee met de gratis online proefles

Je baby wilt niet slapen? – 12 originele slaaptips

Baby wil niet slapen

Bruikbare tips die ervoor zorgen dat je baby sneller, dieper en langer slaapt!

Lees verder
Contact: 0642501298